[JENIS-JENIS & KEGUNAAN KHAS KANGEN WATER]
Mesin kangen menghasilkan 5 jenis air berbeza pH mengikut keperluan:
1. STRONG ACIDIC WATER (pH 2.5 )
📌Pembersih Tangan
📌Membersihkan Luka dan goresan
📌Dapat menyembuhkan luka terbakar
📌Baik utk jangkitan kuman teruk
📌Jerawat
📌Sakit gigi
📌Sakit Tekak (kumur seperti listerin)
📌Digunakan sebagai bahan pelindung tanaman
📌Membunuh psoriasis pd kulit
📌Mengeringkan luka diabetes
2. BEAUTY WATER (PH4.0-6.0)
📌Toner utk kulit
📌Melembutkan & melebatkan Rambut
📌Menguatkan akar rambut
📌Mengencangkan kulit
📌Untuk menyiram tanaman supaya tumbuh subur
3. NEUTRAL WATER ( PH 7.0 )
📌Untuk membuat makanan bayi dan susu
📌Untuk diminum bersama ubat
4. KANGEN WATER ( PH 8.5 – 9.5 )
📌Air minum.
📌Sgt bagus diminum bersama mknn tambahan/vitamin
📌Micro Cluster.
📌Meneutralkan Radikal Bebas.
📌Menyeimbangkan pH tubuh.
📌Detoksifikasi dan Pembersihan.
📌Meningkatkan tenaga,
📌Mengurangkan Kelelahan/astma.
📌Meningkatkan kadar Anti-oksida
📌Meningkatkan Kesihatan Menyeluruh.
📌Melancarkan sistem pencernaan
📌Menstabilkan tekanan darah
📌Seimbangkan gula dalam darah
📌Kesihatan tulang
5. STRONG KANGEN WATER(PH11.5)
📌Membersihkan Buah2an dan sayur2an dari racun serangga
📌Membersihkan kesan kopi
atau teh..
📌Mencuci kesan minyak
📌Mengecilkan pori kulit
📌Menanggalkan daki dikulit(gosok)
📌Bukan utk diminum tyetapi disarankan utk diminum pesakit kanser oleh AACI utk melawan kanser didlm buku "Killing Cancer Not People" dlm jumlah yg disarankan mengikut protokol..
Comments
Post a Comment